Echte barbecue liefhebbers laten zich natuurlijk niet afschrikken door de winter, maar ook neemt de populariteit van een winterbarbecue toe bij mensen die het eerst niet zagen zitten. Barbecueën is niet meer alleen een gelegenheid voor in de zomer maar ook voor in de winter. Mensen houden nou eenmaal van gezelligheid en wat is er nou gezelliger dan barbecueën? Gedurende de wintermaanden vinden er zoveel verschillende feestdagen plaats die we graag invulling geven met deze gezelligheid. Zo kun je ook lekker binnen een barbecue doen, bij het barbecue van Roosendaal.

Winter barbecueën is een trend

Omdat de barbecue zo populair is in de zomer, gaan veel mensen hier mee door in de herfst en zelfs in de winter. Het is mogelijk om de barbecue te gebruiken voor typisch winterse gerechten. Denk hierbij aan stoofpotjes, spareribs, vers gemaakt goulash, erwtensoep of stoofpeertjes. Bovendien mag de glühwein natuurlijk niet ontbreken. Voor de perfecte winter barbecue kunnen er buiten gezellig lampjes opgehangen worden, de vuurkorf kan aangestoken worden en de partytent kan opgezet worden. Bovendien hebben we lange nazomers en zijn de winters niet zo koud meer dan vroeger. De barbecue wordt dan ook niet meer opgeborgen na de zomer. De barbecue geeft warmte af en maakt tegelijkertijd de maaltijd klaar. Je hoeft je ook nooit zorgen te maken dat je te veel maakt. De overblijfselen kunnen goed gebruikt worden voor de lunch of het avondeten van de volgende dag.

Winter barbecue tijdens de kerst

Ook tijdens de kerstdagen valt de winter barbecue in de smaak. Het vuur zorgt voor gezelligheid en is een hele beleving op zich. Ook de kerstgerechten kun je kwijt op de barbecue. Zodra je de hele familie, maar ook vrienden wenst uit te nodigen tijdens de kerstdagen, heb je hier binnen vaak niet genoeg ruimte. Een winterbarbecue is hier de ideale oplossing voor.

Geniet van een winter barbecue in het barbecue restaurant in Roosendaal

Heb je thuis geen barbecue staan of wil je de zorg van een perfecte barbecue uit handen geven? Bij het barbecue restaurant in Roosendaal ben je op het goede adres. Barbecueën vereist natuurlijk ook heel wat werk en voorbereiding. Dat werk doen wij voor jou. Je kunt bij ons genieten van een winter barbecue met je collega’s, familie of vrienden. Barbecue jij ook in de winter?