Quick Step laminaat hoort bij de populairste soorten laminaten op de markt. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en budgetvriendelijk. Met de verschillende soorten Quick Step laminaatvloeren vind je altijd een laminaatvloer die past bij je interieur. Wil je ook een Quick Step Vloer kopen? Een Quick Step vloer kopen bij Mooie Vloeren van Mano is zeker een goed idee.

Quick Step Arte laminaat

In deze collectie beschik je over zeven diverse decoraties. Dit zijn duurzame en unieke versies van Marble Carrera. Zoek je naar laminaat met een meer uitgesproken karakter? Dan zijn de versies Natuur Gepolijst Beton en Beton Gepolijst Donker echt iets voor jou. Twee zeer bijzondere varianten in de Quick Step Arte laminaatcollectie zijn lichte en donkere leren tegels.

Quick Step Classic laminaat

Of je nu een klassiek, modern, industrieel of rustiek interieur hebt, in de Quick Step Classic collectie vind je altijd een laminaatvloer die bij je interieur past. Ze bestaan ​​uit een kleuren van hout met een fijn nerfpatroon en zijn volledig antistatisch.

Quick Step Creo laminaat

Deze klassieke laminaatvloeren bestaan uit acht verschillende kleuren. Je herkent ze aan hun eenvoudige, realistische patronen. Door hun fijne noesten en nerven zijn ze bijna niet te onderscheiden van echt massief hout. Ze passen zowel in een klassiek als in een modern interieur.

Quick Step Elite laminaat

Deze laminaatcollectie bestaat uit acht meerdere afwerkingen in rijke kleuren. Die kleuren zijn geïnspireerd op de eigenschappen van hout naarmate het ouder wordt en verwering ontstaat. Dit elite laminaat bestaat zowel uit oude donkere als verweerde lichte eik.

Quick Step Eligna laminaat

Dit soort laminaat van Quick Step heeft een mooi gericht formaat en een elegante uitstraling. De planken hebben geen inkepingen. Daardoor zijn ze afzonderlijk minder zichtbaar en is de vloer volledig vlak. Dit geeft een mild en helder effect. Quick Step Eligna is beschikbaar in meerdere houtsoorten, gaande van jatoba tot eiken en van merbau tot beuk.

Quick Step Eligna Wide laminaat

De Quick Step Eligna Wide heeft tien verschillende achtergronden die uitstekend aansluiten bij de huidige woontrends. Ze zijn verkrijgbaar in lichte pastelkleuren, soms met een grijze uitstraling.