Heb jij er ook last van dat jouw coupe minder mooi gaat zitten in de winterdagen? Dan wil je natuurlijk de ideale tips om dit te voorkomen. In dit artikel kan je er alles overleven hoe je gezond en stralend haar behoudt tijdens de winterdagen. De perfecte tips en trucs. Dit zijn ook de ideale tips voor de vrouwen met hairextensions. Het is ook belangrijk dat jij goede extensions uitkiest van kwaliteit. Je kan onder andere extensions van kwaliteit kopen bij Hairextensions Voordeel. Ben jij benieuwd naar de meningen over hun extensions van andere vrouwen? Lees dan de reviews van Hairextensions Voordeel!

Wat doen de winterdagen met jouw haar?

Deze dagen zijn ook een echte uitdaging voor jouw haar. Door de kou breekt jouw haar ook sneller af. Gelukkig vallen de strenge winterdagen in Nederland nog wel mee, maar alsnog wil je jouw haar beschermen en mooi houden. Het is al een feit dat wij weten dat de haarlokken redelijk wat te verduren krijgen in de winter. Dit omdat ondere andere binnen vaak ook de verwarming aan staat. Dit is normaal, maar daardoor hangt er een droge lucht in de kamer. De droge lucht kan jouw haarlokken ook beschadigen. Dit is ook zo met jouw extensions. Extensions worden al helemaal sneller droog. Die moet je ook echt extra goed verzorgen in deze periode. De buitenlucht is erg koud. De wind en de koud zorgen voor een verwarde look. Het is ook juist daarom belangrijk om wat extra voor je haar te zorgen. De gevolgen van droog haar hebben zijn: dat het afbreekt, kroes wordt, niet in vorm blijft, gespleten haarpunten krijgt, klitten en het haar droogt meer uit. Dit heeft natuurlijk geen positieve werking op je haar. 

Wat kan ik doen om mijn haar gezond te houden tijdens de herfst- en winterdagen?

Om jouw haar wat meer te beschermen, is het beter om jouw haar te föhnen en te stijlen op een koudere stand. Droog wel altijd jouw haar voordat je de deur uitgaat. Anders breekt jouw haar alleen nog maar meer door de kou. Was het haar en wellicht de extensions ook met lauwwarm, water. Al deze tips gelde ook voor mensen me extensions. Zij moeten er alleen voor zorgen dat zij wat vaker olie in hun haar doet. Olie houdt droge punten tegen. Om nog beter voor je haar te zorgen, is het belangrijk dat je haarvitaminen inneemt. Deze vitaminen hebben een positieve werking op je haar. Borstel je haar in deze periode ook voorzichtig. Je kan beter geen plastic borstel gebruiken. Deze zijn bruut voor je haar. Een houten borstel is een betere keus. Borstel ook geen nat haar. Dit kan ook jouw haar aantasten. Je hebt dus een aantal tips en trucks kunnen lezen voor je haar en zorg en ook echt voor dat jouw haar gezond blijft of wordt tijdens deze periode!