Wanneer je op zoek bent naar een fotograaf in Breda, zijn er verschillende opties. Eén daarvan is Link Fotografie. Waarom dit bedrijf een goede keuze is, leggen we uit in dit artikel!

Portretfoto’s voor ondernemers

Link fotografie is gespecialiseerd in hoogwaardige zakelijke portretfoto’s. Wanneer je bijvoorbeeld een ondernemer bent, is een goede portretfoto van jou en je personeel een must. Je wilt immers op je website op een persoonlijke maar professionele manier laten zien wie je bent. Een professionele uitstraling kan er voor zorgen dat potentiële klanten meer vertrouwen in je krijgen. Voor ‘branding’ ben je bij Link Fotografie dus aan het juiste adres. 

Profielfoto’s voor professionals en werkzoekenden

Ook wanneer je geen ondernemer bent is het hebben van een mooie portretfoto belangrijk. Denk bijvoorbeeld maar aan je profiel op LinkedIn, een businesskaartje of een foto voor in je CV. Wanneer je professioneel over wilt komen kun je immers niet met een ‘selfie’ aan komen zetten. Een goede portretfoto kan er zelfs voor zorgen dat je vaker wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek!

Waarom Link Fotografie?

Link Fotografie in Breda heeft een unieke aanpak voor het creëren van jouw professionele foto. Veel fotografen maken enkel een foto en klaar. Bij Link Fotografie houden ze echter rekening met alle aspecten eromheen. Zo zorgen ze voor persoonlijke coaching. Niet iedereen heeft zelfvertrouwen wanneer hij/zij op de foto moet. Wanneer je onzeker op een foto staat, is het resultaat uiteraard niet professioneel. Daarom zorgen ze er bij Link Fotografie voor dat je zelfverzekerd op de foto gaat. Fotogeniek zijn kun je namelijk leren!

Andere aspecten waar rekening mee wordt gehouden zijn je vertrouwen in de fotograaf, en een ontspannen omgeving. Zo neemt Link Fotografie alle tijd voor een ontspannen fotoshoot, in plaats van er een overhaaste fotoshoot van te maken!

Naast dat jij je goed voelt, zorgt Link Fotografie er tevens voor dat je er goed uitziet. Dit doen ze namelijk met behulp van professionele visagisten.  

Direct een afspraak maken?

Heb je interesse in een professionele portretfoto in Breda? Neem dan snel contact op met Link Fotografie!