Wil jij je interieur graag een nieuwe look geven? Dat ben je in Breda aan het juiste adres! Het barst er namelijk van de mooie woonwinkels, waar je naar hartenlust kunt speuren naar de meest prachtige meubelstukken en unieke woonaccessoires. Doe in dit artikel alvast inspiratie op en ontdek jouw favoriete woonwinkel Breda.

InHuis Interieur

Middenin het centrum van Breda, aan de gezellige Veemarktstraat vind je woonwinkel InHuis Interieur. Een woonwinkel met stoere meubelstukken, bijzondere woonaccessoires en unieke verlichting. Ook vind je er een breed aanbod aan heerlijke interieurparfums. Een fantastische uitkomst als je huisdieren hebt of simpelweg houdt van een heerlijk geurend huis.

Adres: Veemarktstraat 62-64

Van Aalst Tapijten

In een prachtig monumentaal pand in de binnenstad vindt je het 16e eeuwse ‘Hofhuys P.J. van Aalst’. Al ruim 155 een unieke woonwinkel in de mooiste tapijten. Inmiddels is de winkel in handen van de vijfde generatie en staat het bekend onder de naam Van Aalst Tapijten. Je kunt er terecht voor tapijten die passen bij werkelijk iedere woonstijl en iedere ruimte in het huis!

Adres: Catharinastraat 14

RAW Interiors

De naam van deze woonwinkel verklapt het waarschijnlijk al een beetje: je vindt hier namelijk modern design met een ‘rauw’ randje. Deze ruime woonwinkel biedt prachtige, strakke, unieke designmeubelen van zowel nationale als internationale ontwerpers. De stijl is dan ook het beste te omschrijven als modern-industrieel, maar ook voor andere woonstijlen kun je er ongetwijfeld iets moois vinden.

Adres: Wilhelminastraat 38

L.A. Licht+

Bij de luxueuze (woon)winkel L.A. Licht+ vindt je een bijzonder breed aanbod in de meest prachtige en unieke verlichting. L.A. Licht+ biedt verlichting van internationale topmerken, maar heeft ook een eigen verlichtingslijn met de naam ‘Paul’. Deze lijn is voornamelijk bekend door de te gekke bananenlamp. Het is het zeker waard om deze woonwinkel eens te bezoeken, al is het maar om een blik te werpen op die veelbesproken bananenlamp.

Adres: Veemarktstraat 43