Deze winter wordt het karakteristieke centrum van Breda omgetoverd tot dé wintersensatie van Nederland. Drie weken lang kan jong en oud genieten van een winterland om van te dromen. Haal muts en sjaal uit de kast en loop door een prachtig winterland vol verrassingen.

Winter Parc
Geniet in Park Valkenberg van de wintermarkt, (nostalgische) kermis, diverse optredens in de muziek kiosk en Santa's House.
Winter Palace
Drie weken lang een vol programma met optredens zoals theater, dans, muziek, kindervoorstellingen en nog veel meer.
Winter Harbour
De prachtige haven van Breda zal het decor vormen voor de schaatsbaan.

Deze winter wordt het karakteristieke centrum van Breda omgetoverd tot dé wintersensatie van Nederland. Drie weken lang kan jong en oud genieten van een winterland om van te dromen.

Haal muts en sjaal uit de kast en loop door een prachtig winterland vol verrassingen. Struin gezellig over de sfeervolle wintermarkt, bind je schaatsen onder en zwier over de schaatsbaan en geniet van allerlei prachtige optredens onder het genot van een warme wafel en chocolademelk. Waag een ritje in een van de magische attracties op de nostalgische kermis of kies voor heerlijk borrelen en dineren op een van de speciale sfeervolle locaties.

Sluit 2016 af met familie en vrienden en geniet samen van de spectaculaire vuurwerkshow in het Spanjaardsgat. En dit is nog maar topje van de ijsberg: alles is mogelijk tijdens Winterland Breda!

NS Winter Express
Reis met 20% korting vanaf alle NS stations naar Winterland Breda! Klik op de "meer lezen" knop om direct doorgeschakeld te worden naar de tickets.
Bootje varen
Vaar Tijdens Winterland Breda in een luxe sloep van Winterpark naar Winter Harbour!
Winterse overnachting
Winterland Breda biedt nu de mogelijkheid om langer te kunnen genieten van het winterse spektakel! Verblijf in één van de wonderlijke winter hotels en mis niets van al het moois dat Winterland Breda te bieden heeft!
"Winters Warm"
Winterland Breda krijgt eigen kruidenbitter!
02/01/17
Aankomende zaterdag gaan we après-skiën in het Winter Park met de Gebroeders Co! Zet jezelf alvast op aanwezig: https://t.co/tGAVHu4J4X
19/12/16
Laat je verwonderen...... https://t.co/36BoWhSEVD
16/12/16
Geen Iphone? Niet getreurd! Voor Android is de App te downloaden via: https://t.co/EZv5YSKMCS

Highlights

Winterland Breda

Van 16 december 2016 tot en met 8 januari 2017 is het karakteristieke centrum van Breda omgetoverd tot de wintersensatie van Nederland. Drie weken lang kan jong en oud genieten van een winterland om van te dromen!