Midden op het water in de historische haven van Breda bevindt zich de prachtige ijsbaan. Met een transparant zeil en open zijkanten wordt een ultiem open karakter gecreëerd. Vanaf de kade kan genoten worden van schaatsende bezoekers, maar nog veel leuker is om zelf de ijzers onder te binden. Geniet van een dagje vrij schaatsen op de baan en wissel het schaatsplezier af met een heerlijke kop warme chocomel of erwtensoep. Uiteraard zullen avonden met disco schaatsen of een middag met curling niet ontbreken.

Schaatsen kunnen gehuurd worden voor €3,- p.p.. De toegang tot de schaatsbaan voor vrij schaatsen bedraagt €5,- p.p.

Houdt er rekening mee dat op de ijsbaan het dragen van handschoenen VERPLICHT is.

Schoolschaatsen
Van 19 t/m 23 december kunnen scholen zich inschrijven voor schoolschaatsen. De baan is dan gereserveerd tussen 09:00 - 12:00 voor maximaal twee klassen per uur. Kosten zijn € 5,00 per kind (incl. schaatshuur a € 3,00). Inschrijven kan heel gemakkelijk door een mail te sturen naar Bert@winterlandbreda.nl
Leuke schaatsevenementen!
Wat is een schaatsbaan zonder avond disco schaatsen? Op enkele avonden tijdens Winterland Breda zullen er leuke activiteiten zijn zoals disco schaatsen of silent disco skating. Uiteraard mag een middag curling niet ontbreken. Heeft u nog leuke ideeën? Mail ze dan naar info@winterlandbreda.nl
Klik hier voor de actuele prijzen van de schaatsbaan en wat je moet weten voordat je de baan opgaat
De schaatsbaan is geopend van 12.00 – 23.00 uur* *De ijsbaan zal hoofdzakelijk worden gebruikt voor vrij schaatsen. Er kunnen op bepaalde momenten clinics of besloten evenementen zijn. Houd hiervoor onze site in de gaten.
Een dagje schaatsen met het hele gezin? Dat kan! Aan de schaatsbaan bevindt zich een Koek & Zopie waar tussen het schaatsgeweld door kan worden genoten van een warme kop chocomel of erwtensoep. Eigen schaatsen mogen gebruikt worden of kunnen gehuurd worden op de baan. Bestel hier je tickets!

Highlights

Winterland Breda

Van 16 december 2016 tot en met 8 januari 2017 is het karakteristieke centrum van Breda omgetoverd tot de wintersensatie van Nederland. Drie weken lang kan jong en oud genieten van een winterland om van te dromen!