Hoofdpartner

Gemeente Breda

Show Driven heeft in een nauwe samenwerking met de gemeente Breda dit unieke concept bedacht waarmee Breda zich op de kaart gaat zetten. Voor de invulling van het programma, levering van diensten en producten (toeleveranciers), worden zoveel mogelijk Bredase en regionale ondernemers, organisaties en verenigingen betrokken.

Gemeente Breda

Partners

Scholen uit Breda

Tijdens deze editie van Winterland Breda krijgen studenten van het Vitalis College, Avans en de NHTV met verschillende studieachtergronden de kans om praktijkervaring op te doen en studiepunten te verdienen. SHOW DRIVEN heeft bewust gekozen om samen met verschillende grote onderwijsinstellingen in de stad een samenwerking op te zetten om zo de studenten met verschillende achtergronden de kans te bieden om iets van het evenement en van elkaar te leren. De verbinding tussen de stad en haar onderwijsinstellingen staat hierbij centraal.

Vitalis college
NHTV
Avans hogeschool

Highlights

Winterland Breda

Van 16 december 2016 tot en met 8 januari 2017 is het karakteristieke centrum van Breda omgetoverd tot de wintersensatie van Nederland. Drie weken lang kan jong en oud genieten van een winterland om van te dromen!