Laatste week Winterland Breda - belangrijke informatie
We gaan de laatste week van Winterland Breda in en wensen iedereen alvast een prachtig nieuwjaar! De eerste twee weken zitten er op, wat hebben we van jullie genoten! Niet getreurd we gaan nog tot en met 8 januari door. Hierbij de belangrijkste informatie voor de laatste week.
Planning Meet & Greets na Winterland Parade
Morgen is het zo ver! De officiële opening van Winterland Breda voor families tijdens de Winterland Parade met kinderhelden! Bekijk nu waar jij jouw helden kan vinden tijdens de Meet & Greets.
Vanavond gaan de poorten van Winterland Breda open!
​Morgen is de officiële opening voor families tijdens de Winterland parade met kinderhelden, maar vanavond kan er al voorgeproefd worden! Hier de actuele openingstijden voor vanavond.
Unieke Winterland Parade met kinderhelden!
​Kinderhelden als Paw Patrol, Woezel & Pip, Bumba, Dora & Diego, Spongebob, Ninja Turtles, Peppa Pig, Bob de Bouwer, Brandweerman Sam, Mike de Ridder, Buurman & Buurman, Wardo Wonder, Assepoester en Roodkapje zijn tijdens de gratis parade te zien.
Magic Forest Light Show
Laat je verwonderen tijdens de Magic Forest Light Show!
"Winters Warm"
Winterland Breda krijgt eigen kruidenbitter!
Santa's House
​Ho Ho Ho! De kerstman komt naar Winterland Breda!
NS Winter Express
Reis met 20% korting vanaf alle NS stations naar Winterland Breda!
Kerstvlucht Brabant
​Zit de liefde van je leven niet naast je op bank in Brabant maar ergens in Europa? Zou jij met hem of haar een onvergetelijk, volledig verzorgd weekend willen winnen? Kun je jouw agenda leegmaken op 16, 17 en 18 december? Schrijf je dan nu in voor Kerstvlucht Brabant!
De officiële Coca-Cola kersttruck komt naar Winterland Breda!
​Wie kent hem niet? De magische kersttruck vol prachtige verlichting uit de Coca-Cola reclame. Speciaal om het kerstgevoel te verspreiden stopt dé kersttruck dit jaar in Breda.
Winter Park
Één van onze locaties, Park Valkenberg, wordt volledig omgetoverd tot Winter Park, hier kun je genieten van onder andere een prachtige wintermarkt en nostalgische kermis!
Winter Harbour
Midden op het water in de historische haven komt tijdens Winterland Breda een prachtige ijsbaan te liggen. De haven staat deze winter garant voor schaatsplezier voor jong en oud.

Highlights

Winterland Breda

Van 16 december 2016 tot en met 8 januari 2017 is het karakteristieke centrum van Breda omgetoverd tot de wintersensatie van Nederland. Drie weken lang kan jong en oud genieten van een winterland om van te dromen!