Winter Palace

Kasteelplein

Drie weken lang een vol programma met optredens zoals theater, dans, muziek, kindervoorstellingen en nog veel meer. Kijk nu voor het complete programma op de website, zoek jouw favoriete optreden eruit en kom langs!

Familieworkshop Punchen op Winterland Breda!
Entertainment
Kids
Woensdag 4 januari 2017
Op Winterland Breda worden op woensdag 4 januari om 14.00 familieworkshops Punchen gegeven in de Spiegeltent op het Kasteelplein. Een unieke workshop op een unieke locatie! Punchen is een nieuwe innovatieve techniek om te 'schilderen' met stof en wol. Er komt geen water of verf aan te pas, evenmin als naaigaren. Punchen gaat snel en iedereen kan het. Ook als je jezelf niet creatief vindt, twee linkerhanden hebt of nog nooit een lapje textiel in je handen hebt gehad. Punchen is gemakkelijk, en leidt tot verrassende resultaten.
Winterland in Concert!
Entertainment
Vrijdag 6 januari 2017
Winterland in Concert Op vrijdag 6 januari gaan we feesten in de gezelligste kroeg van Breda. De spiegeltent van Winterland wordt omgetoverd tot Winterland in Concert! Voor Breda in concert 2017 zijn wij nog op zoek naar 3 Bredase talenten... Lijkt het jou wel wat om hier op te treden? Pak dan nu je kans. Laat op 6 januari je zangkunsten horen in de Winter Palace en wie weet sta jij 29 juli wel te shinen op het podium!
Knutsel jouw eigen sneeuwbol!
Donderdag 29 december 2016
Woensdag 4 januari 2017
Zaterdag 7 januari 2017
Knutsel mee en creëer je eigen sneeuwbol! Met een jampot en allerlei verschillend plastic speelgoed; dieren, poppetjes, noem maar op, maak je (samen met pappa of mamma) jouw eigen sneeuwbol. Leef je uit in deze mini-winterwereld! Tot slot voegen we glitter en water toe, et voila… jouw eigen gemaakte magische wonderwereld in een sneeuwbol om mee te nemen naar huis!
De grote Piratenshow met Sita
Kids
Donderdag 5 januari 2017
​Welk kind droomt er nu niet van om een echte piraat te zijn? Tijdens een spannend avontuur vol muziek en raadsels gaat een muzikaal piraten-trio op zoek naar een echte schat. Zal het ze lukken om de plek te vinden? Of hebben ze hulp nodig van de scheepsmaatjes in de zaal?
​LaBanda
Muziek
Maandag 2 januari 2017
In een omgeving van een Spiegeltent staat een bigband natuurlijk prachtig! Het Bredase orkest LaBanda bestaand dit jaar 50 jaar en dat zullen we horen! De eerste show die zij geven in hun jubileumjaar is op 2 januari in de Winter Palace!
Winter Schmincken door Happy Color Faces
Kids
Zaterdag 17 december 2016
Woensdag 21 december 2016
Zaterdag 24 december 2016
Dinsdag 3 januari 2017
​Ben jij een winterkoning of een ijsprinses? Laat je omtoveren tot een van de mooiste winterse sprookjesfiguren bij onze Winterschminck artiest Bouke Martens van Happy Color Faces!
C'est si Bon Trio
Muziek
Dinsdag 3 januari 2017
Het trio C'est si Bon brengt swingende Franse Gypsy Jazz. Intieme akoestische muziek met temperament in de stijl van de legendarische zigeunergitarist Django Reinhardt.
2Swing4U
Entertainment
Muziek
Woensdag 4 januari 2017
2swing4u is een swingende bigband uit Breda, die het publiek meeneemt met veel energie en plezier. Samen spelen zij nummers van o.a. Earth, Wind & Fire, Stevie Wonder, Bruno Mars, Gloria Estefan en vele anderen.
Winterse Singer-songwriters
Entertainment
Muziek
Zaterdag 7 januari 2017
​Na een dagje struinen over de Wintermarkt plof je neer in het Winter Palace voor een middagje muzikale ontspanning. Even niet meer nadenken en lekker wegdromen bij twee waanzinnige singer-songwriters.
Salsa in Winterland Breda
Entertainment
Muziek
Zaterdag 7 januari 2017
Winter? Vanavond niet! In Samenwerking met Salsa in Breda gaan wij voor een avond op zoek naar tropische sferen!
Meemaak theater -  het Wonderboek
Entertainment
Kids
Vrijdag 6 januari 2017
Alex en het Wonderboek Alex krijgt van zijn zeer geleerde opa een bijzonder wonderboek. Hij slaat het open en plots belandt hij récht in het verhaal! Er is maar één manier om weer uit boek dit te kruipen… Alex baant zich een weg door de wonderlijke wereld die vol humor, soms vol gevaren is, alleen júllie kinderen kunnen zorgen dat alles weer tot een goed einde komt…
​Dora en Diego
Kids
Dinsdag 3 januari 2017
Kom naar Winterland Breda en bezoek de vrolijke Dora en Diego show vol bekende Dora songs! Dora en Diego gaan met Boots op Avontuur!
Sneeuwpret Comedy Night (UITVERKOCHT)
Entertainment
Muziek
Donderdag 22 december 2016
Donderdag 29 december 2016
Donderdag 5 januari 2017
Al bezig met het maken van goede voornemens? Begin alvast met het trainen van je lachspieren tijdens Winterland Breda!

Highlights

Winterland Breda

Van 16 december 2016 tot en met 8 januari 2017 is het karakteristieke centrum van Breda omgetoverd tot de wintersensatie van Nederland. Drie weken lang kan jong en oud genieten van een winterland om van te dromen!