Winter Harbour

De Haven

De prachtige haven van Breda zal het decor vormen voor de ijsbaan. Op de kade waant de bezoeker zich in een wintersdecor dat doet denken aan de jaren '50. Leuke spelen voor jong en oud, winterterrasjes en genoeg plekken om even te genieten van een natje en een droogje.

Vanaf de kade kijkt men uit op het water waar zich de ijsbaan bevind. Ouders kunnen onder het genot van een heerlijke kop warme chocomel met slagroom genieten hoe de kinderen zich vermaken op de ijsbaan.

Frozen IJsmiddag
Kids
Donderdag 5 januari 2017
Donderdagmiddag is er een Frozen IJsmiddag op de schaatsbaan van Winterland Breda! Een gezellige middag vol Frozen activiteiten als: - Schmincken - Films - Kinder Karaoke - Schaatspret Kom verkleerd in Frozen stijl en we maken er een supergezellige middag van!
Bootje varen
Vaar per luxe sloep van Winter Harbour naar Winter Park!
​Silent Disco - Disco Schaatsen
Muziek
Vrijdag 16 december 2016
Vrijdag 23 december 2016
Vrijdag 30 december 2016
Vrijdag 6 januari 2017
Friday night fever tijdens Winterland Breda! 16, 23 & 30 december en 6 januari gaan we disco schaatsen op de haven! Niet zomaar disco schaatsen, maar een heuse silent disco!
Schaatsen
Entertainment
Kids
Midden op het water in de historische haven van Breda bevindt zich de prachtige ijsbaan. De schaatsbaan is in de eerste week geopend van 12.00 – 23.00 uur en tijdens de Kerstvakantie van 10.00 – 23.00 uur.

Highlights

Winterland Breda

Van 16 december 2016 tot en met 8 januari 2017 is het karakteristieke centrum van Breda omgetoverd tot de wintersensatie van Nederland. Drie weken lang kan jong en oud genieten van een winterland om van te dromen!